Bestil et godt tilbud, ring på:

21 60 24 46

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+15 års erfaring i faget

4.9 / 5 Stjerner på Håndværker.dk

Garanti for høj service & kvalitet

Lægning af terrasse udføres i høj kvalitet

Hos Brolægger Jyden er intet belægningsarbejde for stort. Vi tager alle opgaver seriøst, og gør altid vores bedste for, at det bliver af den bedste kvalitet og lige som du ønsker.

Vores erfaring inden for lægning af terrasse og belægningsarbejde er stor, og vi kan derfor tilbyde dig en bred vifte af muligheder for din terrasse.

Alle typer af lægning til terrasse

​Som brolægningsfirma har vi mange års erfaring inden for både omlægning af din have, og nyanlægning. Derfor kan vi lægge terrasser, ligesom du ønsker og med den belægning, som du drømmer om. 

​Derudover har vi ansat en anlægsgartner, så du kan få flere muligheder ud af din have, og den perfekte lægning af terrasse. Vi arbejder især i Roskilde og Køge, men tager også gerne opgaver andre steder på Sjælland.

Kontakt os endelig allerede i dag

​Vores kunder er i højsædet, og vi vil gøre alt for, at opfylde deres ønsker om terrasser. Derfor kan du altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Ring gerne til os på telefon 21 60 24 46, og vi sætter gerne tid af til en snak om lægning af terrasse. Du kan også skrive til e-mail brolaeggerjyden@gmail.com.

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 65 anmeldelser på ​Håndværker.dk

Hvem er vi

Brolægger Jyden v/Kim Nielsen

CVR: 21315346​

Vi befinder os

Snoldelevvej 12
​4030 Tune

Kontakt os

Telefon: 21 60 24 46

E-mail: brolaeggerjyden@gmail.com